Huisartsenpraktijk Kiel

Medewerkers

Huisarts-Praktijkhouder

Co-Assistenten

De praktijk is een opleidingspraktijk. Op deze manier proberen wij bij te dragen aan de opleiding van studenten geneeskunde tot arts. In de praktijk kunt u ook co-assistenten treffen die u gedurende het vrije ochtendspreekuur kunnen komen ophalen uit de wachtkamer. Alvorens dat te doen, stellen zij zich eerst aan u voor en nodigen u uit om voor consult te komen. U heeft altijd de mogelijkheid om aan te geven dat u door de huisarts zelf wilt worden gezien. Tevens kunt u de co-assistenten treffen wanneer zij mee gaan op huisbezoek. Wilt u liever alleen door de huisarts gezien worden, kunt u dit altijd op elk moment aangeven

HELPT U MEE DE KWALITEIT VAN ONZE ZORG TE VERBETEREN? KLIK HIER VOOR HET FORMULIER >>>

Spreekuren en openingstijden

Inloopspreekuur

06:00 tot 09:00

Van maandag tot en met vrijdag is er van 6:00 tot 9:00 uur ‘s ochtends een vrij inloopspreekuur. Doel van het inloopspreekuur dat u, als patient, zonder op te bellen zelf kunt bepalen om door de huisarts (op dezelfde dag als dat de klacht speelt) gezien te worden. Tijdens dit ochtendspreekuur kunt u de huisarts raadplegen zonder een van tevoren gemaakte afspraak. Indien er nader onderzoek nodig is kan er altijd in onderling overleg een nieuwe afspraak worden gemaakt.

Afspraakspreekuur

13:00 tot 17:00

Opbeltijden praktijk

Tussen 8:00 – 10:00 uur of 13:00 – 14:00

Voor reguliere boodschappen, opvragen van uitslagen, regelen van andere zaken, bel met de assistente tussen 8:00 – 10:00 uur of tussen 13:00 – 14:00 uur.

Buiten deze opbeltijden alleen voor spoedeisende zaken.

Visites

voor 12.00u

De visites worden voor 12:00 uur ’s morgens afgelegd. De aard van spoedvisites maakt dat deze zo spoedig mogelijk, na aanvraag, worden afgelegd.

Assistentespreekuur

10:00 tot 12:00

Wanneer u een consult bij de assistente wil voor bijvoorbeeld cerumenverwijdering, hechtingen verwijderen, aanstippen wratten of andere voorkomende zaken kunt u elke dag tussen 8-10 uur met haar een afspraak maken.

De assistente ziet patienten in de ochtend. Tevens kan zij u met raad en daad bijstaan.

Afwezigheid en waarneming

Waarneming tijdens afwezigheid

Bij onze afwezigheid vindt u uw waarnemende huisarts via huisartszaandam.nl. Wanneer u geen gebruik kunt maken van internet, kunt u zich direct laten doorverbinden via KPN 1888 Nummerinformatie.

Gesloten maar hulp nodig

Wat moet U doen als U medische hulp nodig heeft, maar de praktijk is gesloten. Er zijn drie situaties die zich kunnen voordoen:

1. LEVENSGEVAAR
Bij levensgevaar belt u altijd 112. Blijf rustig, geef uw naam door, vertel waar u bent en wat het probleem is. Op deze manier kan de ambulance snel ter plaatse zijn.

2. SPOEDEISENDE VRAAG
Bij een spoedeisende vraag waarbij u snel door de vervangend huisarts moet worden gezien, dan belt u met de spoedlijn van de waarnemer: 075-6176101, kies optie 1

3. NIET-DRINGENDE MEDISCHE VRAGEN
Bij niet-dringende medische vragen neemt u contact op met de waarnemend huisarts. U kunt de waarnemend huisarts vinden via het wijkwaarneemsysteem in Zaandam. De waarneming in Zaandam is gebonden aan uw adres. Elke straat in Zaandam wordt waargenomen door een waarnemend huisarts. Voor elke straat zijn er twee waarnemers. Is de ene huisarts afwezig, dan is de andere huisarts altijd aanwezig. De waarnemend huisarts kunt u vinden via de website www.huisartszaandam.nl
Op deze website typt u de beginletters van uw straatnaam in, waarna uw straatnaam ingevuld wordt. U kunt dan zien wie de waarnemer is die u voor medische hulp kunt benaderen.

U BENT PATIENT BIJ ONS MAAR WOONT BUITEN ZAANDAM:
Wanneer u bij ons patient bent, maar buiten Zaandam woont en u heeft medische hulp nodig bij onze afwezigheid, dan is het onderstaande van toepassing: In dat geval is uw straatnaam niet via de website www.huisartszaandam.nl te vinden en woont u hoogstwaarschijnlijk buiten Zaandam. Dan geldt de volgende waarneming bij onze afwezigheid: de vaste waarneming wordt verleend door:

Praktijk Poelenburg
Dodonaeusstraat 24
1504 KJ Zaandam
Telefoon 075-6176101
huisartsenpraktijkpoelenburg.uwartsonline.nl